Jag har inget konto än

btnEnd

 

Motorer och automatik för hemmet

 

Somfy Home Motion koordinerar alla motorer, styrsystem och automatiska system för att styra öppningarna i hemmet: rulljalusier, markiser på uteplatser, invändiga persienner och gardiner, grindar, garageportar etc.

Vad vill du motorisera?


Varför välja Somfy?

Kvalitet

Vi testar våra motorers hållbarhet under strängaste klimatförhållanden. Innan de installeras inspekteras varje Somfy-motor i fabriken och säljs med en lång garanti. Våra motorer och alla övriga Somfy-produkter uppfyller naturligtvis alla säkerhetsnormer.

 

Mer >>

Innovationer

För Somfy är produktutveckling en absolut prioritet. Vårt mål är att tillhandahålla säkerhet och komfort av högsta klass. På den här webbplatsen hittar du exklusiva, originella funktioner som gör ditt liv enklare.

 

Mer >>

Design

Ergonomiska fjärrkontroller är enkla och behagliga att använda. Designen anpassar sig enkelt till din livsstil och din heminredning. Grind- och garageportsmotorerna med sina säkerhets- och komforttillbehör kombinerar användarvänlighet med snygg design.

 

Mer >>

Teknik

Somfy har byggt upp ett gediget kunnande inom trådlös teknik. Tillförlitligheten i Somfys radioteknik har gjort den till ett standardval när det gäller komfortlösningar i hemmet. Somfy deltar i ett nära samarbete för utveckling av io-homecontrol®, som ger dig möjlighet att kommunicera med din bostad. Framtiden är här!

 

Mer >>

Återförsäljarnät

Somfys installationspartners är egna företagare som är specialister på Home Motion och som fått utbildning i att installera Somfys motorer och automatiksystem. De har åtagit sig att uppfylla Somfys kvalitetskontrakt. Din Somfy-installatör hjälper dig genom hela projektet för att garantera att du blir nöjd.

 

Mer >>

Samhällsansvar

Somfy är aktivt engagerad när det gäller socialt ansvar och miljöhänsyn överallt där företaget är verksamt.
 
För att göra verklighet av sitt engagemang har bolaget grundat en egen fond. Målsättning: öka förståelsen för miljön och de naturliga sambanden.
 
De initiativ som utvecklats och fått stöd från fonden är sådana som främjar kunskapen om våra naturliga omgivningar och som vill öka allmänhetens och särskilt ungdomarnas medvetenhet.
Det är Somfy-fondens uppgift att vidta åtgärder i alla länder där koncernen är verksam. Somfy uppmuntrar sin personal att delta i projekten som stöds av fonden.
 
Mer >>