Snabb åtkomst

Låt utomhuskameran hålla ett öga på hemmet när du är bortrest

Med julen följer också ett fullspäckat schema med besök hos släkt och vänner och däremellan lite festligheter också kanske? Det är en aktiv period vi får in i nu där det även ska storhandlas inför...

Med julen följer också ett fullspäckat schema med besök hos släkt och vänner och däremellan lite festligheter också kanske? Det är en aktiv period vi får in i nu där det även ska storhandlas inför julledigheterna och glöm inte bort jakten på de perfekta julklapparna. Detta innebär att det blir många tillfällen när vi inte är hemma.

Detta är dessvärre något som de kriminella känner till och därför ökar också inbrotten kring julen. De kan många gånger arbeta ostört i skydd av mörkret och komma över saker som håller dig kärt. Tyvärr så minskar inte brottsligheten varför det är all idé att försöka försvåra för inkräktare i ens hem.

Säkerhetskameran finns där för dig

Det kanske enklaste sättet att hålla koll på hemmet är att skaffa sig någon form av övervakningskamera. Dessa ansluts till ditt hems wifi-nätverk och via en app i din smartphone kan du se vad som händer när du inte är hemma. Säkerhetskameror finns för såväl inomhus- som utomhusbruk och de aktiveras när de inbyggda rörelsensorerna detektera rörelse. Då startar också en inspelning som sedan går att komma åt via mobiltelefonen vilket kan vara bra om något blir stulet.

Utomhuskameran, Somfy Outdoor Camera, finns i två olika färger och kan även anslutas till din befintliga utomhusbelysning. Fördelen med detta är att när något detekteras så kan belysningen tändas vilket ger intrycket av att någon är hemma och har sett vad som händer. Denna utomhuskamera har även en inbyggd siren som med sina 110 decibel lär skrämma bort den som försöker sig på något men också dra till sig uppmärksamhet.

Komplettera gärna med ett smart hemlarm

Utöver att ha en smart utomhuskamera så kanske även ett abonnemangsfritt hemlarm kan vara aktuellt beroende på din bostadssituation. Ett eget hemlarm kan installeras på så kort tid som 30 minuter och sedan har du full koll via den kostnadsfria smartphone-appen.

Det går alldeles utmärkt att ansluta utomhuskameran till ditt hemlarm för ökad säkerhet. Hemlarmet kan enkelt utökas med fler enheter och inomhuskameror som alla installeras på egen hand. Ingen installatör behövs eller dyra specialbatterier som läggs ovanpå en månadskostnad. De smarta hemlarmen från Somfy har inga månadskostnader varför larmen betalar sig själv ganska snabbt.

Lite extra trygghet i juletid är aldrig fel och kan även ge lite bättre sömn vetandes att larmet tar hand om hemmet åt dig!

Ta reda på mer
Kategorier
Taggar

Acceptera cookies för att lämna en kommentar