Snabb åtkomst

Öka säkerheten i ditt hem med det nya och uppdaterade hemlarmet

För många som bor i hus och lägenheter idag kan ett hemlarm ge en extra trygghet mot oönskade besökare. Ett lättinstallerat hemlarm är praktiskt av många anledningar och en investering...

För många som bor i hus och lägenheter idag kan ett hemlarm ge en extra trygghet mot oönskade besökare. Ett lättinstallerat hemlarm är praktiskt av många anledningar och en investering som kan hjälpa till med bättre nattsömn.

Dagens smarta hemlarm installeras snabbt och smidigt utan kabeldragning eftersom de olika enheterna är trådlösa tack vare batteridrift. I princip är det bara säkerhetskameror och centralenheten som behöver konstant ström för att fungera.

Extra trygghet med större batteri om strömmen går

Det nya och uppdaterade hemlarmet från Somfy har en stor märkbar skillnad. Dess centralenhet, även kallad Link, har fått sig en uppfräschning och en annan storlek. Den äldre versionen hade en inbyggd batteribackup upp till 6 timmar medan den nya, större har ett inbyggt batteri som håller igång larmsystemet upp till 24 timmar om strömmen skulle gå.

En batteribackup innebär att larmet i ditt hem fortsätter att fungera vid ett strömavbrott. Alla anslutna enheter kan fortsatt kommunicera med huvudenheten (Link) och larma vid ett eventuellt inbrottsförsök. Nu i upp till 24 timmar vilket är bra vid längre strömavbrott.

Bygg ut med fler sensorer och kameror

Ett smart hemlarm styrs enkelt via en app som ger dig fulla möjligheter att inte bara konfigurera olika enheter i ditt larmsystem. Det är också enkelt att lägga till fler sensorer som utökar skyddet i ditt hem. Via tydliga instruktioner i appen vägleds du som användare genom de olika stegen för att installera din nya sensor.

Utöver att installera fler sensorer så går det precis lika enkelt att lägga till en eller flera säkerhetskameror till ditt hemlarm. En säkerhetskamera kan hjälpa till att hålla ett öga på hemmet vid exempelvis semester eller om man bara vill titta till husdjuret medan man befinner sig på arbetet. En utomhuskamera kan även spela in händelser som detekteras när de boende ligger och sover. Smart installerad kan den även tända belysningen utomhus vilket kan ha en avskräckande effekt på personer med onda avsikter.

Välj mellan flera hemlarmspaket för olika hushåll

Oavsett om du bor i ett mindre hus, ett större hus eller i en lägenhet eller ett radhus så finns det olika larmpaket att välja på som passar in optimalt. Välj mellan paket för färre dörrar och fönster eller paket med säkerhetskameror.

För extra trygghet så finns även hemlarmspaket som inkluderar brandvarnare vilka väcker hela familjen om rök detekteras i hemmet. Givetvis går det att köpa till brandvarnare till redan befintliga installationer också för utökad trygghet.

Tänk också på att ett abonnemangsfritt hemlarm kan tas med om du flyttar till ett annat boende. Utan några extra kostnader eller konstigheter. Ett smart hemlarm helt enkelt!

Ta reda på mer
Kategorier
Taggar

Acceptera cookies för att lämna en kommentar