Snabb åtkomst

Underlätta vardagen med en kodknappsats till hemlarmet

Idag är det många människor som investerat i ett larm för hemmet. Inte minst för att det har en avskräckande effekt mot oönskade gäster men också för att dessa bringar lite ro i kroppen och lugn...

somfy-home-alarm-advanced-keypad-boy-deactivate

Idag är det många människor som investerat i ett larm för hemmet. Inte minst för att det har en avskräckande effekt mot oönskade gäster men också för att dessa bringar lite ro i kroppen och lugn i familjen när det används.

Dagens smarta hemlarm är praktiska på många sätt. De går att programmera in så att de aktiveras automatiskt på fastställda tider, de kan avaktiveras automatiskt när någon kommer hem eller så används en liten fjärrkontroll för att larma på eller larma av.

Upptäck nya kodknappsatsen för Somfy Protect

Somfy Protect är ett abonnemangsfritt hemlarm som funnits på svenska marknaden sedan det lanserades 2017. Detta populära hemlarm finns i ett antal olika utföranden för att passa såväl det större som det mindre boendet oavsett om det är hus, lägenhet eller radhus.

Nu har en fristående och batteridriven kodknappsats lanserats. Nya Somfy Protect Indoor Keypad är, precis som det låter en kodknappsats för att hantera ditt hemlarm. Kodknappsatsen har en prisbelönt design som passar in fint i hemmet. Med sin runda design och tydliga siffror och symboler är denna enkel att hantera för såväl stora som små.

Välj en kod på 4 eller 6 siffror som är lätt att komma ihåg och därefter går det att aktivera och avaktivera larmet snabbt och enkelt!

Lätt att montera och hantera

Montering av kodknappsatsen kan ske på olika sätt. Den kan dels fästas med den medföljande 3M-tejpen eller skruvas fast på väggen. Det går också bra att placera enheten liggandes på en möbel i anslutning till entrén. Kodknappsatsen drivs av två vanliga batterier av typen AA som räcker i upp till 2 år. Just batteridrift medger en flexibel placering av enheten och inga kablar behöver dras. Enheten installeras enkelt i Protect-appen och tar bara ett par minuter att göra på egen hand.

Just placeringen är viktig att tänka på så lägg ett par minuter på detta också. Om kodknappsatsen ska användas istället för en fjärrkontroll, Key Fob, eller appen så bör den placeras i anslutning till ytterdörren så att aktivering och avlarmning kan ske problemfritt innan man lämnar hemmet eller kommer hem för dagen. Samma sak om den ska sitta i källaren, placera den nära ingången så att avlarmning kan ske snabbt och smidigt.

Manipuleringsskyddad för extra trygghet

En annan fördel med Somfy Protect Indoor Keypad är att den har ett inbyggt manipuleringsskydd. Detta innebär att om någon skulle försöka sig på att öppna, manipulera eller plocka ner kodknappsatsen i ett larmat läge så kommer larmet att aktiveras och eventuella sirener att börja tjuta.

Som en extra trygghet så går det också att få en notis till mobiltelefonen varje gång koden används vilket gör det lätt att hålla koll på när barnen kommer hem från skolan eller när städhjälpen anlänt.

Olika sätt att aktivera och avaktivera larmen på

Indoor Keypad är kompatibel med Somfy Home Alarm, Home Alarm Essential samt One/One+ vilket innebär att existerande och installerade hemlarm kan få mer funktionalitet.

Precis som tidigare går hemlarmen Somfy Protect att aktivera och avaktivera på olika sätt. Enklast är med fjärrkontrollen, Key Fob som fästs i nyckelknippan. Som användare går det också att få en påminnelse att aktivera larmet när man lämnar hemmet vilket då enkelt kan ske i appen.

Lämnar man alltid hemmet eller kommer hem på samma tid varje dag så går det att programmera in att hemlarmet aktiveras samt avaktiveras på en speciell tid. Det ska vara enkelt och bekymmersfritt med ett smart hemlarm, inte bara för dig utan för hela familjen!

Ta reda på mer
Kategorier
Taggar

Acceptera cookies för att lämna en kommentar