Säkerhetskameror

Känn dig säkrare hemma med en smart och funktionell säkerhetskamera från Somfy.

Ett hem känns bara som hemma när du känner dig hundra procent avslappnad och säker.

Visa alla produkter

Varför välja en Somfy säkerhetskamera?

Ett enkelt sätt att öka din känsla av säkerhet är med övervakningskameror. Med våra trådlösa säkerhetskameror kan du alltid hålla ett öga på ditt hem såväl inne som ute. Dessutom smälter våra diskret designade säkerhetskameror subtilt in i miljön eller din interiör.

Somfys säkerhetskameror är anslutna till varandra och till din smartphone via ditt wifi-nätverk. Oavsett om du bara köper en kamera eller en komplett uppsättning: du behöver aldrig oroa dig för att inte veta vad som händer i eller runt ditt hem. Säg hejdå till den osäkra känslan!

Säkerhetskameror för inomhus eller utomhus

Med en smart säkerhetskamera har du alltid koll på hemmet
Somfy Indoor Camera
Oavsett om du väljer en kamera för inomhus- eller utomhusbruk så ger dig mobilen full koll på bostaden.
(1) 5.0/5
Somfy One+ smart säkerhetskamera och hemlarm
Somfy One+ smart säkerhetskamera och hemlarm

Somfy One+ är en smart säkerhetskamera och intelligent hemlarm. Lättinstallerat (Plug & Play) med allt du behöver; full HD-kamera, ...

(1) 5.0/5

Styr ditt larmsystem via appen

Har du ett smart home system med IP-kamera? Då kan du direkt se vad som händer hemma hos dig på din smartphone. På så sätt kan du själv bedöma om och hur du ingriper. Du styr ditt smart home larm med en app, så att du till exempel kan aktivera och stänga av sirenen på distans.

Med Somfy Outdoor Camera kan du till och med göra dig hörd: kameran har en inbyggd högtalare och du kan tydligt låta en potentiell inbrottstjuv veta att du har koll på denne. Du kan skrämma bort inkräktaren via smartphone-appen redan innan denne har tagit sig in i hemmet. Du förhindrar inbrott med detta.

Huvudsakliga funktioner i våra säkerhetskameror

Alla våra säkerhetskameror är av hög kvalitet och garanterar att de bidrar till en säkrare känsla hemma. Beroende på exakt vilken funktion du köper säkerhetskameran för, så kan en del funktioner skilja sig åt.

Säkerhetskameror förebygger inbrott

Inbrott är den värsta mardrömmen för många husägare. Lyckligtvis kan du enkelt minska risken för inbrott, nämligen med en installation av säkerhetskameror och ett larmsystem. På grund av de synliga övervaknings-kameror utomhus, rörelsesensorer som tänder belysningen eller sirener som också varnar resten av området vid intrångsförsök, kommer en inbrottstjuv sannolikt att undvika ditt hem nästa gång.

Lyckas inbrottstjuven bryta sig in i ditt hus? Då kan du se det live via en app och en inomhuskamera. HD-bilderna kan sparas direkt i mobilen och därefter användas som bevis.

Viktiga funktioner att uppmärksamma

• Mörkerseende
  • Rörelsedetektering
  • Push-aviseringar via app
  • Integrerad siren

Ha koll på hela ditt hem via din mobil

Tack vare Wi-Fi-anslutningen kan du alltid se vad som händer i och runt ditt hem via din smartphone oavsett var du befinner dig. Meddelanden om rörelse och push-meddelanden ger dig information i realtid om möjlig fara.

Våra HD-säkerhetskameror ger dig knivskarpa live-kamerabilder. Har du husdjur? Den innovativa programvaran kan ställas in så att inga push-meddelanden skickas när dina husdjur rör sig i hemmet.

Viktiga funktioner att uppmärksamma

• Mörkerseende
  • Rörelsedetektering
  • Appkontroll via din smartphone
  • Live-strömning av händelser

Integrera i ett smart hem

Somfys säkerhetskameror är lätta att integrera i ett smart hem. Genom att installera flera typer av säkerhetsprodukter kan du göra ditt hem ännu säkrare. Tänk till exempel på en dörr-/fönstersensor, rörelsesensorer och fristående och trådlösa sirener. På så sätt kan du förhindra inbrott.

Anslut övervakningskamerorna till ditt TaHoma® smarta hem för att styra alla dina smarta enheter från en central punkt.

Viktiga funktioner

• Appkontroll via smartphone
  • Trådlös anslutning

Somfy övervakningskameror för inomhus- och utomhusbruk

Somfy Indoor Camera

Denna plug & play-säkerhetskameran med full HD spelar in allt och skickar ett push-meddelande i händelse av fara. Färg: vit.

Somfy Outdoor Camera

Utomhuskamera med integrerad siren, väderbeständig, manipuleringssäker och erbjuder utmärkt bildkvalitet. Färg: antracitgrå.

Bekvämlighet och säkerhet hör ihop

Bekvämlighet: att vara ansluten till ditt hem när som helst, var som helst. Säkerhet: att kunna ingripa i ditt hem i misstänkta situationer när som helst, var som helst. Med ett trådlöst plug & play smart hem har du kontrollen.

Somfy Indoor Camera 2-pack

Full HD plug & play-säkerhetskameror som spelar in allt och skickar ett push-meddelande i händelse av fara. Dessutom med motoriserat linsskydd för privatlivet.

Somfy Outdoor Camera 2-pack

Prisvärt 2-pack av den smarta utomhuskameran med inbyggd högljudd siren som skrämmer bort inkräktare.

Somfy Outdoor Camera 2-pack

En smart utomhuskamera i 2-pack till paketpris som med sin inbyggda högljudda siren skrämmer bort inkräktare från ditt hem.

Säkerhetskameror: vad Somfy erbjuder dig

Somfy erbjuder lättanvända säkerhetskameror av hög kvalitet. När du installerat dessa behöver du (förhoppningsvis) inte oroa dig igen. När du väljer Somfy-produkter väljer du:

• Hög kvalitet från europeisk mark: alla våra produkter är utvecklade i Frankrike.
  • Enkla att använda: illustrerade steg-för-steg-guider gör det möjligt för alla att installera sitt eget säkerhetssystem.
  • Elegant och diskret design: övervakningskamerorna smälter diskret in i miljön.
  • Pålitlig service: Somfy är alltid där för dig med support.

Hitta din närmaste Somfy-återförsäljare