Om rullgardiner

Upptäck bekvämligheten med elektriska rullgardiner

Förvandla din rullgardin till en Somfy-rullgardin och njut av den komfort som Somfy erbjuder. Somfys elektriska rullgardiner är snygga och ger dig extra bekvämlighet i hemmet, då de kan styras med en knapptryckning eller genom ljudet av din röst.

Du kan luta dig tillbaka och njuta av användarvänligheten.

Fyra goda skäl till att motorisera dina persienner:

Somfy - man on iPad

Upptäck optimal komfort!

Du väljer själv hur du vill styra dina rullgardiner, med en fjärrkontroll, surfplatta eller smartphone. Alla lösningar från Somfy är enkla och användarvänliga! Barnsäkra: inga snören att dra i.

Somfy - woman and child
Somfy - woman in the light yoga

Njut av lugna stunder

Den senaste generationen Somfy-motorer är ovanligt tysta när du öppnar och stänger dina elektriska rullgardiner. På så sätt kan njuta av lugn och ro i ditt hem.

Somfy - woman and child
Somfy - kitchen blind

Alltid rätt temperatur i ditt hem

De motoriserade rullgardinerna kan inte bara justeras när du är hemma, utan även när du är borta. Med motoriserade rullgardiner kan du alltid kontrollera temperaturen i ditt hem.

Somfy - duo roller blind
Somfy - father with child

Anpassar sig automatiskt till ditt liv

Ställ in de elektriska rullgardinerna i din favoritposition eller förse ditt smarta hem med scener för att släppa in precis rätt mängd ljus.

Somfy - mum leaving with child

Varför ska du välja en elektrisk rullgardin?

Rullgardiner är mycket populära och tar upp lite plats. På en elektrisk rullgardin rullas tyget runt den rörformade motorn för att öppna och stänga den och du kan även välja att placera den i ett mellanläge.

Rullgardiner finns i ett brett utbud av ljusfiltrerande tyger, från fullständigt mörkläggande till nästan genomskinliga. Motoriserade rullgardiner erbjuder mer komfort, speciellt om de används för större fönsterytor.

Fördelarna med elektriska rullgardiner: Perfekta för att filtrera ljus och skydda mot insyn, stilrent utseende, inbyggd motorn med justerbar hastighet, brett utbud av tyger samt grad av transparens och lämpliga för stora fönster.

Rullgardiner: Skapade för motorisering

Om du motoriserar dina elektriska rullgardiner behöver du aldrig mer behöva oroa dig för att du ska trassla ihop snörena, eftersom det inte kommer att finnas några. Detta gör att de är extra barnsäkra. Med en knapptryckning öppnar eller stänger du alla rullgardiner eller justerar de i en annan önskad position.

Somfy-motorer kan inte bara användas för motoriserade rullgardiner, utan för nästan alla typer av gardiner, inklusive standard gardiner, persienner, plisségardiner och hissgardiner.

Elektriska rullgardiner med Somfy-motor

Rekommenderad Somfy-lösning för dina rullgardiner

Skräddarsydda elektriska rullgardiner kan konfigureras för att uppfylla alla dina önskemål.

Våra motorer är den bästa lösningen för dina elektriska rullgardiner. De erbjuder problemfri drift gång på gång, med ett brett urval av användarvänliga alternativ för manövrering.

Somfy-motorn integreras i rullgardinens rör och är nästintill osynlig. När du har installerat din Somfy-rullgardin är den redo att användas direkt. Du kan välja att göra det själv eller låta en erfaren installatör göra det, beroende på dina önskemål och egna kunskaper.

Rullgardiner i ditt smarta Somfy-hem

Powered by Somfy®

Med en Somfy-motor i dina elektriska rullgardiner är det enkelt att ansluta rullgardinerna till ditt lösningen TaHoma® Smart Hem. Ett system som gör att du enkelt kan anpassa hemmet till ditt liv. Om du inkluderar flera produkter från kategorierna invändiga solskydd, utvändiga solskydd, belysning, övervakningskameror och säkerhetstillbehör i ditt smarta hem kan du automatisera ditt hem och styra det med en knapptryckning, var du än befinner dig.

Det är dessutom praktiskt: Genom att fjärrstyra dina elektriska rullgardiner eller andra solskydd ser det ut som om någon alltid är hemma. Det minskar risken för inbrott, speciellt om även lamporna tänds och släcks vid logiska tidpunkter.

Se några av våra motorer

Vill du veta mer om manövrering via appen eller uppgradering till ett smart hem?

Uppgradera ditt hem med Somfy Smart Hem

Ta ditt hem till nästa nivå genom att välja TaHoma® som gör att du även kan styra andra produkter i hemmet med appen på din smartphone.

Läs mer om TaHoma

Fördelarna med rullgardiner och en Somfy-motor

Gör dig redo för ditt smarta hem

Dina Somfy-rullgardiner kan anslutas till en mängd andra produkter i ditt hem och kan styras via en handkontroll, appen på din smartphone eller med hjälp av röststyrning, vilket är möjligt tack vare TaHoma® med Alexa eller Google.

Je Somfy rolgordijnen zijn aansluitbaar op vele producten in huis en te bedienen via een handzender, de app op je smartphone en stembediening, mogelijk door TaHoma® met Alexa of Google.

100 % trådlös motor

Somfys serie WireFree-motorer drivs av batterier. Batterierna håller länge och är uppladdningsbara eller lätta att ladda upp.

De range WireFree motoren van Somfy werkt op batterijen. De batterijen gaan lang mee en zijn herlaadbaar of eenvoudig te vervangen. Draadloos geeft vrijheid en gemak bij installatie.

Tyst!

Det nya extremt tysta sortimentet av Sonesse-motorer för solskydd är näst intill ljudlösa och justerar solskydden upp, ner eller i ett mellanläge i en jämn hastighet.

Perfekt för svåråtkomliga fönster

Har du stora, höga eller svåråtkomliga fönster? Eller har fysiska begränsningar betydelse? Sluta klättra på soffor eller stolar, fjärrstyr dina persienner med en knapptryckning!

Ett brett utbud av rullgardiner

Du kan välja bland rullgardiner i olika stilar, färger och material. Det breda utbudet garanterar att det alltid finns en rullgardin som passar din inredningsstil. Från mörkläggande rullgardiner i sovrummet till halvtransparenta i vardagsrummet: rullgardinens stil har stor betydelse för vilken atmosfär som skapas i rummet. Det finns en lämplig rullgardin för varje inredning eller rum och de kan styras elektroniskt med hjälp av Somfy. Rullgardiner finns i olika:

• Tyger. Välj ett tyg som matchar din inredning.
  • Färger. Förstärk tygets effekt med en matchande färg.
  • Texturer. Varje tyg har sin egen struktur. Välj noggrant enligt dina önskemål.
  • Effekten som rullgardiner skapar. Olika rullgardiner skapar olika effekter. Det är därför viktigt att anpassa gardinen till det önskade ändamålet. Oavsett om du är ute efter mörkläggande, genomskinliga eller transparenta rullgardiner, kan du välja en variant som skapar den atmosfär som du är ute efter.

Har du några frågor eller funderinga kring möjligheterna till elektronisk styrning hos Somfy? Vi hjälper dig gärna att besvara dessa. Genom att kombinera din rullgardin med en motor underlättar du ditt vardagliga liv.

En sammanfattning av alla fördelar med rullgardiner

Rullgardiner är inte bara enkla att använda som dekoration i fönstret. Förutom stämningen som skapas har rullgardiner från Somfy många andra fördelar:

• Enkel att installera. Elektriska rullgardiner är lätta att installera. När du väl har valt din rullgardin är den dessutom enkel att motorisera.
  • Minskar ljudnivån. Utan gardiner kan ljudet i hemmet låta skrikigt. Med rullgardiner förhindrar du störande ljud och ser till att rummet inte låter så ihåligt.
  • Filtrerar ljus. Med en rullgardin kan du släppa in exakt den mängd ljus som du vill ha. På så sätt skapar du en unik atmosfär i ditt hem.
  • Integritet i ditt hem. Oavsett vilken typ av rullgardin du väljer, så skyddar de mer eller mindre mot insyn. Rullgardinerna hjälper dig att skydda ditt privatliv.
  • Isolerar. Precis som persienner har även rullgardiner en isolerande effekt. På vintern håller du värmen inne i huset, medan det hålls svalt på sommaren.

Priser på rullgardiner

Det finns inget standardpris för Somfys rullgardiner. Först och främst beror det på vilken typ (och storlek) du väljer att installera. Beroende på ditt val av rullgardin kommer vi att föreslå en lämplig motor och metod för manövrering.

En rullgardin från Somfy har ofta en högre prislapp än en variant med manuell styrning, men låt dig inte förblindas av priset.

Rullgardinerna är skräddarsydda för dig och ditt hem och de har många extra fördelar. Det är inte bara en investering för nu, utan även för framtiden.

Välj bekvämlighet och skapa ditt eget smarta hem.

esp

Var man kan köpa

Det finns alltid en återförsäljare nära dig för goda råd och försäljning.

eller
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Somfy support

• Somfy - contact us
    Kontakt

Har du frågor eller vill du ha råd vid köp av Somfys produkter eller tjänster? Kontakta oss gärna.

Till kontaktsidan

Läs mer om invändiga solskydd

Elektriska Hissgardiner

Läs mer

Elektriska Persienner

Läs mer

Elektriska Plisségardiner

Läs mer

Elektriska gardinskenor

Läs mer