Snabb åtkomst

Dansa hela natten med smarta högtalare i ditt hem

Att dansa är ett av livets glädjeämnen och något som vi gör både spontant och under mer planerade former. Dans är ett sätt att uttrycka sig och något som passar såväl små som...

somfy-sonos-couple-dancing-in-home

Att dansa är ett av livets glädjeämnen och något som vi gör både spontant och under mer planerade former. Dans är ett sätt att uttrycka sig och något som passar såväl små som stora. Dansa tillsammans med din andra hälft eller samlas ett helt gäng och dansa in i nattens mörker till toner som älskas.

Med smarta högtalare öppnas helt nya möjligheter till att njuta av perfekta stunder tillsammans och vi tittar närmare på vilka dessa är.

Varför ska jag ha en smart högtalare i mitt hem?

En smart högtalare är ju precis vad det låter som, en högtalare fast lite smartare. Det går alldeles utmärkt att spela upp musik precis som i en vanlig högtalare så inga konstigheter där. Men, sedan har vi den smarta biten som adderar en hel del funktionalitet till enheten. En smart högtalare är utrustad med mikrofoner som fångar upp ett specifikt röstkommando enligt följande:

  • Hej Google (för Google Home/Google Assistant)
  • Alexa (för Amazon Alexa)
  • Siri (för Apple Home)

Genom att uttala dessa triggerord så börjar högtalaren att lyssna på vad du har att säga. Därefter uttalar du ett röstkommando, exempelvis ”Hej Google, vad är det för väder?”. Tack vare att den smarta högtalaren vet var den är placerad får du också en lokal väderprognos.

Koppla ihop flera högtalare för maffigare ljud

Utöver att fråga efter vädret så går det alldeles utmärkt att be högtalaren spela upp en ny låt från din favoritartist eller en spellista. Bara att välja och vraka efter humör och smak och vankas det festligheter i hemmet så skapa en spellista i god tid innan. Eller rättare sagt flera, exempelvis en för välkomnandet, en för maten, en för desserten och kaffet innan det ska lyssnas på lite fler slagdängor och dansen börjar!

En annan smart funktion med de smarta högtalarna är att man kan länka samman flera så att de spelar upp ljudet i flera rum samtidigt. Detta innebär att festen och dansen kan pågå i vardagsrummet, köket och i trädgården samtidigt så ingen risk för trängsel utan alla kan dansa fritt.

För att komma igång så ber du din smarta högtalare att spela upp den spellista du valt beroende på klockslaget och sedan är det bara att släppas loss! Förresten, om någon av gästerna har en egen spellista med fart i så kan de ansluta till dina smarta högtalare och dela med sig av denna!

Party on people!

Ta reda på mer
Kategorier

Acceptera cookies för att lämna en kommentar