Snabb åtkomst

Gör garaget lika smart som ditt smarta hem

Smarta hem är det ultimata sättet att tillhandahålla säkerhet och bekvämlighet för våra familjer. Dock så tänker inte många på platsen där vi förvarar bilen - garaget...

Smarta hem är det ultimata sättet att tillhandahålla säkerhet och bekvämlighet för våra familjer. Dock så tänker inte många på platsen där vi förvarar bilen - garaget. När allt kommer omkring är vårt garage inte bara en plats för våra fordon - vilket ofta är det mest värdefulla och dyrbara objektet vi äger utöver huset. Vi förvarar också våra verktyg och hushållsartiklar här eller använder utrymmet för att våra hobbies och där vi fixar saker på egen hand. Det är i många fall också en ingång till våra hem, där 9% av inkräktarna just tar sig in genom garaget. Så med allt detta i åtanke, är det inte hög tid att se till att vårt garage både är smart och säkert också?

Smarta funktioner

Borta är dagarna då du var tvungen att lämna bilen, ge dig ut i ösregnet och öppna en tung garageport - allt efter en hektisk dag på jobbet. Garageportsmotorer från Somfy underlättar det tunga arbetet för dig. Med många imponerande och smarta funktioner samt tillbehör så kan du styra garageporten inifrån värmen och komforten i din bil. Använd en fjärrkontroll eller varför inte din smartphone genom att ansluta den till TaHoma, lösningen för ditt smarta hem. Det finns även en mängd tillbehör som du kan lägga till i systemet, från extra manöverpaneler till varningslampor som låter folk veta att du backar ut från garaget. Med detta smarta system kan du skräddarsy det utifrån dina behov.

Säkerhetsmedveten

Det handlar inte bara om bekvämlighet, först och främst är garageporten - en port som kan ge tillgång till ditt hem. Med det i åtanke så är säkerheten av största vikt, och med Somfys motoriserade lösningar för garageportar kan du dessutom lägga till ytterligare funktioner som inbrottsskydd. Skulle strömmen i ditt hem eller grannskap försvinna av någon anledning, kan ett backupbatteri att se till att din garageport fortfarande fungerar som den ska.

Snabbt, tyst och bekvämt

Garageportsmotorn är enkel att installera utan komplexa ledningar eller andra krav på ingenjörskunskap och än bättre - de är dessutom tysta. Det finnas inte några surrande motorer, skramlande delar eller metall som skapar gnisslande ljud som stör din familj om du kommer hem sent efter arbetsdagen eller om du behöver lämna tidigt på morgonen.

Familjesäkerhet

Visst kan hemmet vara i oordning då och då vilket medför att vi kanske inte alltid vet var våra barn eller husdjur håller hus. Då är det tryggt att veta att våra motorer har inbyggd hinderdetektering så att din garageport stoppar driften automatiskt om något hinder detekteras. Allt för att skydda dina barn, husdjur och inte minst bilen så att du får absolut sinnesro.

Ta reda på mer
Kategorier

Acceptera cookies för att lämna en kommentar