Snabb åtkomst

Håll ett vakande öga på hemmet med en smart kamera

I hektiska tider blir det ofta så att vi som människor åker från det ena stället till det andra – det är barnen som ska lämnas i skolan och på aktiviteter, det är möten och träningar och ovanpå...

man-somfy-indoor-camera-living-room

I hektiska tider blir det ofta så att vi som människor åker från det ena stället till det andra – det är barnen som ska lämnas i skolan och på aktiviteter, det är möten och träningar och ovanpå detta ska det handlas hem mat och en massa annat. Nog känner ni igen er i en vanlig vardag?

När vi sitter på våra jobb så är vi djupt försjunkna i arbete och tankarna befinner sig någon helt annanstans i hemmet. Vem är det då som håller koll på vårt hem? Troligtvis ingen om alla i hushållet befinner sig på arbetet eller i skolan. Som tur är finns det lösningar för detta.

Somfy Indoor Camera skyddar din integritet

En smart säkerhetskamera kan vara det som hjälper dig att få lite mer koll. Dessa installeras enkelt på hemmets wifi-nätverk och sedan går det att se vad som händer därhemma, när du vill och dygnet runt. Det kan vara tryggt att ha koll på när exempelvis barnen kommer hem eller om det finns något husdjur. Koll på vad som händer får du via den kostnadsfria och lättanvända appen, Somfy Protect.

Inomhuskameran från Somfy har en motoriserad lucka som kan programmeras in till att stängas automatiskt när man kommer hem. På så vis går det att slappna av helt eftersom integriteten skyddas och ingen kan se eller höra vad du gör. Kameran kan också spela in 30-sekunders videoklipp som lagras i molnet om något oförutsett skulle inträffa. Bara till att aktivera kameran innan man lämnar på morgonen. En smart inomhuskamera fungerar lika bra om du bor i lägenhet som i hus.

Somfy Outdoor Camera håller koll på trädgården

Bor du i ett hus och har en trädgård med tillhörande garageuppfart kan det vara skönt att ha koll på detta också om du befinner dig på arbetet eller på semester. Med en smart utomhuskamera går det att ha koll på om någon obehörig skulle befinna sig på tomten och om så är fallet så går det att aktivera den inbyggda sirenen som då får en avskräckande effekt.

Den smarta utomhuskameran från Somfy kan även kopplas till din befintliga utomhusbelysning. Genom att göra detta så kan denna tändas om något detekteras av kamerans rörelsesensor när det är mörkt ute. På så vis kan en eventuell inkräktare skrämmas bort eftersom detta ger intrycket av att någon tänt belysningen och har koll på vad som händer.

De smarta kamerorna från Somfy går även att integrera med de abonnemangsfria hemlarm som finns att köpa direkt från hemsidan.

Ta reda på mer
Kategorier

Acceptera cookies för att lämna en kommentar